Linie do oblewania
Są to kompletne automatyczne linie do całkowitego lub częściowego oblewania pieczywa cukierniczego, wafli i innych wyrobów cukierniczych, masami czekoladowymi, czekoladopodobnymi lub innymi.
W ich skład wchodzą oblewarka o konstrukcji modułowej (wymienna wanna i rama z siatką – czas wymiany 15-30 min), tunel chłodniczy, temperówka, zbiorniki czekolady, dekrystalizator, pompy i połączenia rurowe z płaszczem grzejnym. Linie mogą być wyposażone w systemy dekorowania, posypywania oraz drogi doprowadzające do automatów paczkujących.
Chcesz z nami porozmawiać?
Nasz zespół specjalistów i doradców jest do zawsze Twojej dyspozycji.
Zapisz się do naszego Newslettera
Zapisując się do Newsletter zgadzasz się na warunki zawarte w Regulaminie
KONTAKT
Aleje Jerozolimskie 202
02-486 Warszawa
biuro@emipak.com.pl
BIURO | SERWIS
ul. Polnych Kwiatów 4
05-825 Opypy
EMIPAK SP. Z O.O.
KRS: 0000124695
NIP: 113-23-74-086
REGON: 015175950
Założenie firmy: 2002r.
Zarejestrowana przez:
Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy
XIII Wydział Gospodarczy KRS
Kapitał zakładowy: 444.000 zł
© Copyright 2002 - 2023 Emipak | All Rights Reserved
Regulamin | Polityka prywatności