Linie do formowania
czekolady

Linie do formowania czekolady

Są to kompletne, automatyczne linie do formowania czekolady twardej i naziewanej oraz batonów i pralin. Linie mogą być wyposażone w systemy dozowania orzechów, wiśni w likierze, bakalii, nadzień płynnych, herbatników, i innych oraz urządzenia dodatkowe takie jak zbiorniki czekolady, temperówki wraz połączeniami rurowymi. Linie mogą mieć wydajność od 500 do 7000 kg/h.

Chcesz z nami porozmawiać?

Nasz zespół specjalistów i doradców jest do zawsze Twojej dyspozycji.

Zapisz się do naszego Newslettera

Zapisując się do Newsletter zgadzasz się na warunki zawarte w Regulaminie

KONTAKT

Aleje Jerozolimskie 202
02-486 Warszawa
biuro@emipak.com.pl

BIURO | SERWIS

ul. Polnych Kwiatów 4
05-825 Opypy

EMIPAK SP. Z O.O.

KRS: 0000124695
NIP: 113-23-74-086
REGON: 015175950
Założenie firmy: 2002r.
Zarejestrowana przez:
Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy
XIII Wydział Gospodarczy KRS
Kapitał zakładowy: 444.000 zł

© Copyright 2002 - 2023 Emipak | All Rights Reserved