Linie do produkcji batonów
Są to to linie uniwersalne przeznaczone do produkcji batonów muesli, proteinowych, z masami owocowymi, tłustymi, karmelowymi, nugatowymi, piankowymi i innymi. Batony mogą być 1-3 warstwowe, w tym z warstwami owocowymi, karmelowymi lub innymi.
W skład linii wchodzą stacja gotowania syropu, mieszalniki frakcji ciekłych i sypkich, zagniatarki typu „Z”, formierka masy, wałki dociskowo-wyrównujące, tunel chłodniczy, krajalnica wzdłużna i poprzeczna. Linie do batonów mogą być połączone z linią oblewania.
Chcesz z nami porozmawiać?
Nasz zespół specjalistów i doradców jest do zawsze Twojej dyspozycji.
Zapisz się do naszego Newslettera
Zapisując się do Newsletter zgadzasz się na warunki zawarte w Regulaminie
KONTAKT
Aleje Jerozolimskie 202
02-486 Warszawa
biuro@emipak.com.pl
BIURO | SERWIS
ul. Polnych Kwiatów 4
05-825 Opypy
EMIPAK SP. Z O.O.
KRS: 0000124695
NIP: 113-23-74-086
REGON: 015175950
Założenie firmy: 2002r.
Zarejestrowana przez:
Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy
XIII Wydział Gospodarczy KRS
Kapitał zakładowy: 444.000 zł
© Copyright 2002 - 2023 Emipak | All Rights Reserved
Regulamin | Polityka prywatności